Λαρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας

Λαρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Κύπελλο Ελλάδας

Λαρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Λαρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming:

Λάρισα και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Αλκαζάρ» στην πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Η ΑΕΛ φιλοδοξεί να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι στον Κυπελλούχο Ελλάδας.

Larisa – PAOK Live Streaming

Οι «βυσσινί» πέρσι υποβιβάστηκαν από τα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας στη Super League 2. Ο μεγάλος τους στόχος είναι να επιστρέψουν στο κορυφαίο επίπεδο άμεσα. H AEΛ την Κυριακή έμεινε στο 1-1 με τον Ηρακλή, ένα αποτέλεσμα που την οδήγησε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη αναμένται να κάνουν προσεχτικό παιχνίδι στην άμυνα και να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Ο ΠΑΟΚ τη δεδομένη χρονική βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και θέλει να βάλει τέλος στον κατήφορο. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι με την Άρη στην Τούμπα (1-0) και ο εγωισμός τους έχει πληγωθεί.

Η… σφαλιάρα στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν η 2η σερί ήττα για τον «Δικέφαλο» στη Super League. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε τρία διαδοχικά ματς χωρίς γκολ (Ατρόμητο, Σλόβαν Μπρατισλάβας, Άρη). super league Live Streaming

Λαρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming

Ο προβληματισμός είναι έκδηλος και εκφράστηκε και από τον Λουτσέσκου, ο οποίος υποστήριξε: «Ίσως να δημιούργησα υψηλές προσδοκίες και ίσως να μην διαχειρίστηκα σωστά τις καταστάσεις με παίκτες που έρχονται από προβλήματα. Πρέπει να παλέψουμε και να αντιδράσουμε ξεκινώντας από την Τετάρτη στο Κύπελλο. Οφείλουμε να δώσουμε ένα κίνητρο στους παίκτες».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Ζίβκοβιτς τόνισε ότι «ψάχνουμε να δούμε τι φταίει» και συμπλήρωσε: «Οφείλω και εγώ και οι συμπαίκτες μου να πούμε μία συγγνώμη για το αγωνιστικό κομμάτι. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, δεν μας βγήκε, πρέπει να βελτιωθούμε και να αντιδράσουμε άμεσα».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη σεζόν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πάλι στον θεσμό του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ σε διπλά παιχνίδια πανηγύρισε δύο νίκες με σκορ 2-1 στο «Αλκαζάρ» και 5-0 στην Τούμπα.Live Streaming σουπερ λιγκ

Λαρισα – ΠΑΟΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Λαρισα – ΠΑΟΚ

Λαρισα – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News