Καρπετόπουλος: «Δυσκολεύομαι να φανταστώ πώς ο ΠΑΟ μπορεί να στραβοπατήσει με Λαμία»

Καρπετόπουλος: «Θα κάνει τον σταυρό του να αντέξει ο Παπαγιάννης»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λαμία.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη sportday:

«Δυσκολεύομαι πραγματικά να φανταστώ πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να στραβοπατήσει με την Λαμία. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χάνοντας την πρώτη θέση, βρήκε ένα επιπλέον κίνητρο: Να επιστρέψει σε αυτή.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει απουσίες μεσοεπιθετικά και ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να χρησιμοποιήσει από την αρχή τους νεοφερμένους: Ο Μαντσίνι μπορει να του είναι χρήσιμος.

Το πιο σημαντικό όμως αβαντάζ του Παναθηναϊκού είναι η ίδια η Λαμία, που έχει να κάνει ένα καλό παιχνίδι εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Η Λαμία δεν βγήκε κερδισμένη από την αλλαγή του προπονητή και τελευταία χάνει και παιχνίδια, στα οποία είναι καλύτερη, όπως για παράδειγμα αυτό με τον Ιωνικό.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι προφανώς ο εαυτός του: Αν παίξει υποφερτά και με μεθοδικότητα θα κερδίσει, αν είναι αγχωμένος κανείς δεν θα του χαρίσει τίποτα.»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Δήλωση σπόντα από Αντούνα

Ο Ουριέλ Αντούνα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αποτυχία της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ουριέλ Αντούνα ήθελε όσο τίποτα να μετακομίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, όμως αυτό τελικά δεν συνέβη.

Οι προτάσεις του Τριφυλλιού απορρίφθηκαν από την Κρουζ Αζούλ με αποτέλεσμα να ναυαγήσει η μεταγραφή.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Μεξικανός υποστήριξε πως το γεγονός ότι δεν κατάφερε τελικά να ταξιδέψει στην Ευρώπη ήταν κάτι που τον πλήγωσε πολύ, ωστόσο δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν ξέρω αν έφταιγε η ανικανότητα (σ.σ. των υπευθύνων), αλλά ήταν λίγο απογοητευτικό ότι έγινε. Προσπάθησα σκληρά ώστε να φτάσω να παίξω σε ευρωπαϊκό σύλλογο και εξακολουθώ να δουλεύω γι’ αυτό.

Δεν έγινε πράξη, εντούτοις εξακολουθώ να προπονούμαι για να είμαι στο υψηλότερο επίπεδο», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην μεταγραφικός στόχος των «πράσινων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News