Η στήριξη δεν αρκεί αν θυμηθούμε την περίπτωση Παπαγιάννη!

Κλήθηκε στην Εθνική ο Παπαγιάννης, δεν του έδωσε άδεια ο Παναθηναϊκός

Ακούμε αρκετούς να λένε ότι θα στηριχθεί ο Δημήτρης Αγράβανης (παρότι η παρουσία του στο τριφύλλι συμπίπτει με πολύ ταραγμένες εποχές για το τριφύλλι) γιατί είναι ο μελλοντικός βασικός φόργουορντ της Εθνικής.

Ωραίο ακούγεται να μην ληφθεί υπόψη από τους φανατικούς τα λόγια και τα έργα του αθλητή όταν βρίσκονταν στους λιμανίσιους, όμως, η στήριξη δεν αρκεί: ειδικά ένας εν δυνάμει βασικός παίκτης του Εξάστερου την τύχη του τη φτιάχνει μόνος του γιατί είναι η φύση (και η μοναχικότητα) της αποστολής του τέτοια.

Με τρία – τέσσερα καλά ματς στη σειρά, μια καλή χημεία με τον προπονητή τους συμπαίκτες σου κάνεις καλή αρχή και όλα μετά γίνονται εύκολα.

Στην θεωρία τουλάχιστον γιατί κι ο Γιώργος Παπαγιάννης δύο χρόνια τώρα είναι ο κορυφαίος και φέτος που διάγει μετριότατη κακή σεζόν όλοι έχουν πέσει πάνω του να τον …φάνε.

Χωρίς ο Μεγαρίτης να έχει ερυθρόλευκο παρελθόν και δίχως να έχει καταφερθεί ποτέ του ειρωνικά εναντίον του Παναθηναϊκού. Καταλαβαίνετε που το πάμε…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News