Η ομάδα που αρνήθηκε ο Κάουλι και το «μήνυμα» για Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Ανέβηκε σε χρήματα για Κάουλι, «χρυσό» θέλουν οι Βούλγαροι!

Τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για την περίπτωση του Κάουλι Ολιβέϊρα της Λουντογκόρετς.

Ο Βραζιλιάνος έχει παίξει στο πράσινο ρεπορτάζ τον τελευταίο ένα μήνα με τους Βούλγαρους να έχουν απορρίψει ήδη μία πρόταση των πρασίνων ύψους 1,5 εκατ. ευρώ καθώς έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν την ρήτρα του παίκτη η οποία ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Τότε, το Τριφύλλι πάγωσε την υπόθεση και ασχολήθηκε με άλλους παίκτες όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες έχει μπει ξανά σε συζητήσεις με την ομάδα του Κάουλι.

Μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση είναι ότι ο Κάουλι έχει ζητήσει να πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό ενώ αρνήθηκε να μιλήσει με άλλη ομάδα η οποία μάλιστα κατέβαλε τη ρήτρα του στη Λουντογκόρετς.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιαπωνική Γεονμπούκ τα βρήκε σε όλα με τους Βούλγαρους όμως ο παίκτης αρνήθηκε να αγωνιστεί στην Ιαπωνία και η υπόθεση ναυάγησε.

Αυτό μάλιστα εκνεύρισε την διοίκηση της Λουντογκόρετς η οποία έδωσε εντολή ο Βραζιλιάνος να μπει στο πάγο μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική κατάληξη της υπόθεσης του Κάουλι με τις πληροφορίες πάντως να λένε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει με νέα πρόταση για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή ενώ και ο βραζιλιάνος πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του για να συναινέσει στη μεταγραφή.

Θέμα Μαντσίνι: «Προσωπική επαφή Αλαφούζου με Καρυπίδη για το deal – Ποιο το ποσό!»

Υπάρχει… καπνός, υπάρχει και φωτιά; Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε πως υπάρχει συμφωνία με τον Μαντσίνι και τον Άρη.

Η άμεση αντίδραση της πράσινης ΠΑΕ ήρθε από συγκεκριμένο δημοσίευμα, στο οποίο αποκαλύπτεται και παρασκήνιο.

Στην ιστοσελίδα dikisports γίνεται λόγος για συμφωνία 2,1 εκατ. ευρώ για τον Μαντσίνι, ενώ η συμφωνία «έκλεισε» έπειτα από επαφή Αλαφούζου με Καρυπίδη.

Τις επόμενες ώρες, το πολύ… μέρες θα λάμψει η αλήθεια σχετικά με το θέμα του Αργεντινού, στην «πράσινη» ΠΑΕ, όμως, σημειώνουν ότι δεν έχει «κλείσει» κάποια μεταγραφή.

Τι ανέφερε η ιστοσελίδα dikisports:

”Ο Παναθηναϊκός έκανε κίνηση-ματ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikisports, ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον Μαντσίνι από τον Άρη αντί 2.100.000 ευρώ. Η συμφωνία για την απόκτηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού κλείστηκε έπειτα από προσωπική επαφή του Γιάννη Αλαφούζου με τον Θόδωρο Καρυπίδη, ενώ για τον παίκτη είχε ενδιαφερθεί ζωηρά από το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News