Ηττήθηκε με... φαλτσοσφυρίγματα ο Παναθηναϊκός

Ηττήθηκε με... φαλτσοσφυρίγματα ο Παναθηναϊκός

Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού μπορεί να ηττήθηκε με … φαλτσοσφυρίγματα στις λεπτομέρειες με 8-9 από τον Απόλλωνα αλλά έδειξε ότι έχει υψηλό επίπεδο και μπορεί να ανέβει πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Μάζη έχουν απανωτά δύσκολα ματς και δείχνουν ότι ανεβάζουν την απόδοση τους. Η σημερινή ήττα από τον Απόλλωνα στο Γουδή που είχε και τη στάμπα της διαιτησίας μπορεί να κράτησε χαμηλά στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση, όμως οι «τριφυλλοφόροι» έχουν πεισμώνει να ανέβουν, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς με τη Χίο.

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός δεν μπήκε όσο δυνατά ήθελε και έτσι βρέθηκε να χάνει με 1-4 από τον ούτως ή άλλως πολύ καλό αντίπαλό του.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο ο ΠΑΟ ισορρόπησε το ματς και κατάφερε και μάζεψε το σκορ και πλησίασε στο 4-6.

Αναφορικά με το τρίτο οκτάλεπτο η εικόνα παρέμεινε σταθερή με τους φιλοξενούμενους να παραμένουν μπροστά με 6-8.

Το τέταρτο οκτάλεπτο είχε πολύ μεγάλη ένταση και ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται για τις μονομερείς αποφάσεις του διαιτητή Κατσώνη καθώς στα κρίσιμα σημεία …σημάδεψε απέναντι τον Παναθηναϊκό και έτσι οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν νικητές με 8-9.

Οκτάλεπτα: 1-4, 3-2, 2-2, 2-1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης 3, Κρατημένος, Χωματάς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Μπογκντάνοβιτς 3, Μόκκας 1, Τρούλος 2, Δίπλαρος, Σουσιασβίλι, Χονδροκούκης 1, Γωνιωτάκης, Γαρδίκας 1, Τσαχιλίδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τόττης, Τσιαβαλιάρης.

Σε δήλωση του ο κόουτς Δημήτρης Μάζης ανέφερε «Σήμερα δείξαμε ότι παίξαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το θετικό αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα και ήμασταν πολύ κοντά στην ισοπαλία που δεν την πήραμε για διάφορους λόγους.

Όλη την εβδομάδα τα παιδιά ήταν στην προπόνηση σε καλή κατάσταση και με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο ήμασταν μαζί με τον αντίπαλο.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αυτή τη στιγμή κοιτάμε το επόμενο ματς με τη Χίο που στόχος είναι να επανέλθουμε στις νίκες και να πλησιάσουμε την πρώτη τετράδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News