Ηττήθηκε και αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός!
Με ήττα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία του, καθώς στον τελευταίο αγώνα του για τον 8ο προκριματικό Όμιλο του Euro Cup, που φιλοξενείται στο Μαυροβούνιο, έχασε από το Ανόβερο με 14-11.
Ως προς τον αγώνα, η ομάδα του κόουτς Μάζη παρέμεινε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο με τον Δερμιτζάκη να μειώνει σε 4-6.
Στη συνέχεια, το Ανόβερο έφτασε στο 9-5 μετά την ανάπαυλα και αργότερα στο 11-7. Στα τελευταία λεπτά, ο Παναθηναϊκός βρήκε επιθετικές λύσεις με τους Χατζηγούλα, Δερμιτζάκη και Σγουρίδη για το 11-13 αλλά ο αντίπαλος με γκολ του Σίπερ διαμόρφωσε το τελικό 11-14.
Οκτάλεπτα: 3-2, 1-4, 3-5, 4-3.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον 4, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Αγκόρτσας 1, Αλβέρτης 1, Κρατημένος
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πιθανή διπλή αποχώρηση, ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα»
- Σενάρια για Καλάμπρια: Ποια η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με ΠΑΟΚ
- Παναθηναϊκός: Η συζήτηση Μπενίτεθ–Κέπα και το μεγάλο δίλημμα
- Μήπως να έρθει από τον Γενάρη και ο Παντελίδης στον Παναθηναϊκό;