«Λαοθάλασσα» στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα της Euroleague
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε στο ΣΕΦ στο μπάσκετ γυναικών τη Βαλένθια στην πρεμιέρα της Euroleague, η οποία όπως φαίνεται δε συγκίνησε ιδιαίτερα τον κόσμο της ομάδας.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στο ΣΕΦ τις υποχρεώσεις του στο μπάσκετ γυναικών στην Euroleague, όμως η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν στην ομάδα των Πειραιωτών.
Πιο αναλυτικά στο γήπεδο έδωσαν το παρών απέναντι στην ισπανική ομάδα μόλις 40 φίλαθλοι, ενώ για την ιστορία η Βαλένθια χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επιβλήθηκε στο σκορ με 97-74.
Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν είναι δίπλα στην ομάδα του, καθώς και στο παρελθόν τα παραδείγματα είναι πολλά μ’ ένα τέτοιο γεγονός να είναι ο κανόνας παρά η εξαίρεση.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Η φάση που έδειξε ο ΠΑΟΚ στον διαιτητή, στο ημίχρονο του ντέρμπι»
- Βασιλόπουλος: «Ντροπή για το ποδόσφαιρο η φάση του Σιώπη με τον Κωνσταντέλια»
- Παναθηναϊκός: Εσωτερικές «μεταγραφές» μετά τη διακοπή!
- Η μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού στον Τσάβι και η επιλογή Μπενίτεθ!
- Η ατάκα του Μπενίτεθ στο Κορωπί για Λουτσέσκου-ΠΑΟΚ: «Δεν είναι αυτοί πιο έξυπνοι από εμάς»