Μπαμ με Τριαντόπουλο! Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος πορεύεται σταδιακά στη νέα εποχή και ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος θα συμμετέχει ενεργά στην αναδιοργάνωση του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και την καλύτερη δυνατή μετάβαση στον Βοτανικό.
Σε δήλωση του ο κ. Παναγιώτης Τριαντόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη μου χαρά συνεργάζομαι ξανά με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. αυτή την φορά σε έναν πιο επιτελικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την διοικητική αναδιοργάνωση και ενίσχυση του Συλλόγου.
Στόχος μας είναι η ομαλή και δημιουργική μεταβατική περίοδος έως την ολοκλήρωση των έργων στον Βοτανικό ώστε ο Σύλλογος να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα.
Αυτό σημαίνει ξεκάθαρο πλάνο και σωστή οργάνωση για την πλήρη αξιοποίηση των νέων εγκαταστάσεων η οποία θα δώσει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. μία νέα προοπτική για ένα λαμπρό μέλλον».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νικόλας Πατέρας: «Ο Αλαφούζος έχασε δύο πρωταθλήματα από διαιτησίες» (vid)
- «Ο Αλαφούζος θεωρεί σε μεγάλο βαθμό πως έχει εξαπατηθεί» (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποζημίωση του Μπενίτεθ αν απολυθεί τώρα
- Μίχος: «Βασικός υποψήφιος ο Βόκολος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Τσάρλι: «Ο Αλαφούζος δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον Μπενίτεθ» (vid)