Βαριά ήττα στο Ποσειδώνιο για τον Παναθηναϊκό
Το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού δεν τα κατάφερε στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 16-8 στην 7η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.
Οι «πράσινοι» δεν έπιασαν τα συνηθισμένα επίπεδα απόδοσής τους στο Ποσειδώνιο, ωστόσο έχουν δείξει πολύ θετικά στοιχεία τη φετινή σεζόν και συνεχίζουν να μάχονται για την καλύτερη δυνατή κατάταξη στο πρωτάθλημα.
Ως προς τον αγώνα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο.
Οι «πράσινοι» στη συνέχεια βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα και με τρία τέρματα στη δεύτερη περίοδο ήταν στο -3 από τον ΠΑΟΚ στο ημίχρονο (6-3).
Το αποτέλεσμα κρίθηκε ουσιαστικά στο τρίτο οκτάλεπτο όταν η ομάδα της Θεσσαλονίκης άρχισε να «χτίσει» σημαντική διαφορά (13-5).
Στην τελευταία περίοδο παρόλο που του «τριφύλλι» βρήκε σκορ, δέχτηκε ισάριθμα τέρματα με αποτέλεσμα να ηττηθεί 16-8.
Οι σκόρερ του ΠΑΟ ήταν ο Δερμιτζάκης (3), ο Κανδανολέων (2), ο Άντζιτς (2) και ο Αλβέρτης (1).
Οκτάλεπτα: 2-0, 4-3, 7-2, 3-3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 2, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας , Δερμιτζάκης 3, Σιαμάς Χρ., Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Σιαμάς Γ. , Ζερβουδάκης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός 85-92: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- ESPN Brasil: «Τόσα χρήματα θέλει ο Παναθηναϊκός για τον Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η ώρα και η έδρα του ντέρμπι