Φράγκος: «Σκεφτόμαστε μόνο την νίκη με Ολυμπιακό» - Τι είπε ο Ανδρεόπουλος

Φράγκος: «Σκεφτόμαστε μόνο την νίκη με Ολυμπιακό» - Τι είπε ο Ανδρεόπουλος

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αναμετρώνται την Τρίτη (7/02) στον πρώτο ημιτελικό του Challenge Cup, με τον ακραίο των «πράσινων» Ανδρέα Φράγκο και τον προπονητή του Τριφυλλιού Δημήτρης Ανδρεόπουλο να μιλούν για το ντέρμπι αιωνίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Τριφυλλιού Δημήτρης Ανδρεόπουλος:

«Εδώ και τρεις μήνες έχουμε βαρύ πρόγραμμα, δεν το ξεκινάμε τώρα. Δυστυχώς ή ευτυχώς το έχουμε ξεκινήσει από μέσα Οκτώβρη.

Έτσι μας πήγε το πρόγραμμα, με υπερβολικά πολλά ταξίδια, προκρίσεις, δύσκολα παιχνίδια. Αυτό θα πάει μέχρι και τις αρχές Μαίου.

Άρα αυτό είναι που πρέπει να παλέψουμε. Σχετικά με τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, αυτό είναι πάρα πολύ καλό και δείχνει και την ανάπτυξη του αθλήματός μας τα τελευταία χρόνια.

Έχουν αρχίσει λοιπόν οι ομάδες μας να βρίσκουν τον δρόμο τους. Και πέρυσι ο Παναθηναϊκός είχε φτάσει σε έναν ημιτελικό στο συγκεκριμένο Κύπελλο.

Για το βόλεϊ είναι πάρα πολύ καλό, εμείς οι δύο ομάδες θα έχουμε τις πιέσεις μας, αλλά εσείς οι απέξω χαρείτε το.»

Από την πλευρά του ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος είπε:

«Σχετικά με τους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό για το Challenge Cup, βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο και αρκετά δύσκολο.

Η συνολική κούραση όλης της περιόδου κάποια στιγμή θα έβγαινε, είναι λογικό. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια, χωρίς να έχουμε κάποιο διάλειμμα που θα μπορούσαμε ουσιαστικά να φορτίσουμε τις μπαταρίες.

Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό, έτσι είναι τα πράγματα, οπότε θα παλέψουμε με αυτό που έχουμε, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερο και εννοείται πως θα μπούμε μέσα στα παιχνίδια για να κερδίσουμε.

Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Τα δύο παιχνίδια είναι μία γιορτή για εμάς, μια γιορτή για το ελληνικό βόλεϊ και σίγουρα είναι και πάρα πολύ όμορφο δύο αιώνιοι αντίπαλοι να παίζουν μεταξύ τους στα σαλόνια της Ευρώπης»

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News