«Πράσινο» το ντέρμπι στο πόλο, 9-8 την ΑΕΚ!
Το αντρικό τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε με 9-8 της ΑΕΚ στη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί του στο Γουδή.
Οι «πράσινοι» υπερασπίστηκαν την έδρα τους και επέστρεψαν στις νίκες σε ένα ματς που ήταν χαμηλό σε παραγωγικότητα μέχρι το ημίχρονο με τις άμυνες να κυριαρχούν.
Ο Τζελάτης άνοιξε το σκορ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού (1-0) αλλά η ΑΕΚ ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1 που ήταν και το σκορ της πρώτης περιόδου.
Στη συνέχεια, ο ΠΑΟ πήρε ξανά το προβάδισμα (2-1) αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (2-2). Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν μπροστά 2-3 αλλά πριν λήξει το ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έφερε το σκορ στα ίσια (3-3).
Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά στο τρίτο οκτάλεπτο, το οποίο ήταν και το πιο παραγωγικό επιθετικά. Προηγήθηκαν 4-3 κι εν συνεχεία 5-3 αλλά η ΑΕΚ κατάφερε με δικό της σερί να φέρει το ματς στο 7-7 στο τέλος της περιόδου.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός σκόραρε (8-7) με τον Χατζηγούλα, όμως ήρθε η απάντηση (8-8). Στο 2:33 πριν το τέλος ο Χατζηγούλας έκλεψε τη μπάλα και έκανε το 9-8 δίνοντας τη νίκη στο «τριφύλλι».
Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 4-4, 2-1
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τα 4 ταλέντα που ανεβάζει ο Νίστρουπ στην προετοιμασία
- Στην αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός για Ναν: «Ως εδώ. Αγωγή και έγκληση»
- Σύζυγος Γκραντ: «Τα λέμε τον Σεπτέμβρη»
- Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι η έκπληξη... «πακέτο» με Τσάπρα και Βήχο!
- Παναθηναϊκός: Η κίνηση Κοτσόλη και ο ρόλος Νίστρουπ για Καμαρά