«Κλείδωσε» η πρώτη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό – Τι γίνεται με Ριντ, Φιτζέραλντ!

«Κλείδωσε» η πρώτη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Τι γίνεται με Ριντ, Φιτζέραλντ!

Δίχως να χάσει χρόνο, ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει ήδη να καταστρώνει το πλάνο του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δεν προτίθενται να στενοχωρηθούν άλλο για την απώλεια του πρωταθλήματος στον Παναθηναϊκό. Ήταν, άλλωστε, και κάτι που το… περίμεναν, τηρουμένων των αναλογιών, παρότι κατέθεσαν ψυχή και σώμα στα παρκέ. Η πρώτη μεγάλη κίνηση από πλευράς Α.Ο ήταν η ανανέωση της Ελένης Καπογιάννη για ένα ακόμα χρόνο.




Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr και του Νότη Καμπέρη, στο Τριφύλλι κατέληξαν σε σίγουρη περίπτωση ψηλής, η υπόθεση προχωράει και περισσότερα θα γίνουν γνωστά με επίσημη μορφή πολύ σύντομα. Μετά τις αποτυχημένες επιλογές των Λεουτσάνκα και Κάιζερ, δεν θα μπορούσε η πράσινη τεχνικός να μην εστιάσει στο «πέντε» προκειμένου να μην επαναληφθούν τα λάθη των δύο τελευταίων ετών..

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στις Ριντ και Φιτζέραλντ, ένα δίδυμο που αγάπησε ο κόσμος του Παναθηναϊκού σε σύντομο χρονικό διάστημα, μιας και εκείνο «αντιστάθηκε» απέναντι στις ερυθρόλευκες στη σειρά των τελικών με 50 πόντους περίπου Μ.Ο στους δύο πρώτους τελικούς.

Το δικό μας ρεπορτάζ αναφέρει πως θα παρθούν αποφάσεις μόλις ξεκαθαριστεί το θέμα με το μπάτζετ. Οι δύο αθλήτριες έχουν εκφράσει τις απαιτήσεις τους και οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τις καλύψουν μετά τις επερχόμενες συζητήσεις διοίκησης – ομάδας!



Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version