Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Διαγόρα

Ηρακλής - Παναθηναϊκός Β 2-3: Τα highlights του μεγάλου διπλού (vid)

Με προπόνηση στο «Παπασιδέρης» ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Β για τον αγώνα με τον Διαγόρα Ρόδου (22/01, 14:45) στο Ολυμπιακό στάδιο, για την 12η αγωνιστική του Α’ ομίλου της Betsson Super League 2.

Το πρόγραμμα των Πράσινων περιλάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας και τελειώματα φάσεων.

Οι τραυματίες Αλμπάνης, Σουρδής και Ρόμπι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μπιλάλ έκανε μέρος του προγράμματος και συνέχισε με ατομικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Σωτήρης Αντωνίου ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Παναθηναϊκού Β για το αυριανό εντός έδρας ματς.

Αυτοί είναι οι: Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Σιδεράς, Μαρτίνης, Αντωνίου, Δημητριάδης, Προδρομίτης, Τουρκοχωρίτης, Τερεζίου, Σερπέζης, Βουτσάς, Αθανασόπουλος, Εμπό, Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης, Καρβούνης, Καραμπάς, Νταμπίζας, Αγκοστίνιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News