Ένας τύπος που συμφέρει!

[ads]

Ο Δημήτρης Κοντός γράφει για το λαχείο που ακούει στ’ όνομα Τζέιμς Φελντέιν.

[ads]

Ο Παναθηναϊκός ίδρωσε στο πρώτο ημίχρονο με το Ρέθυμνο καθώς …ξεχάστηκε στην άμυνα, ενώ η απουσία του Κούζμιτς λόγω του τραυματισμού του χάλασε ακόμη περισσότερο τα σχέδια του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο Σέρβος υπέστη ένα διάστρεμμα και η λογική λέει πως δύσκολα θα προλάβει τη Μπαρτσελόνα. Στην Κρήτη πάντως έκανε …μπαμ η απουσία του στην αμυντική λειτουργία και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κάνουν αρκετούς περιπάτους μέσα από το ζωγραφιστό.

Μπορεί λοιπόν το πρώτο ημίχρονο να …δοκίμασε τα νεύρα του Σάλε αλλά το δεύτερο τον αποζημίωσε καθώς τα παιδιά του έπαιξαν άμυνα και το επιμέρους 43-17 τα λέει όλα.

Ο Γκιστ με double-double …σκούπισε το παρκέ, ενώ ο Μήτσος πήρε τη μπαγκέτα και με οκτώ ασίστ έπαιξε και για τον …απόντα Καλάθη (κακή εμφάνιση όπως και ο Ραντούλιτσα).

Αυτός, όμως, που έκανε τη μεγάλη διαφορά είναι ο …σεσημασμένος τύπος από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Ο Τζέιμς Φελντέιν τελείωσε το ματς με 23 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά (5/8 τρίποντα, 4/6 δίποντα), ωστόσο, η προσφορά του δεν περιορίστηκε σε αυτόν τον τομέα. Το σημαντικότερο στοιχείο για την ομάδα είναι πως παίζει άμυνα. Τα τέσσερα κλεψίματα του και οι φάσεις που …αλλοιώνει τις πάσες είναι σημαντικότατες μαζί με το κυνήγι στ’ αντίπαλα γκαρντ.

Σε κάθε περίπτωση ο Φελντέιν είναι ένας τύπος που αξίζει τα λεφτά του και με το παραπάνω. Μάλιστα, μετά την επιστροφή του Παππά θα γίνει ακόμη πιο χρήσιμος διότι υπάρχουν στιγμές που το …ινδιάνικο του ένστικτο δεν μπορεί να το κατευνάσει κανείς. Χαλάλι του, όμως, αν κάνει όλα τα υπόλοιπα και δικαιώνει τους προπονητές που τον …αλίευσαν και τον έφεραν στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ: Τρομερή η παρουσία του κόσμου σ’ ένα ακόμη ματς στην Κρήτη.

ΥΓ1: Ο Χαραλαμπόπουλος δείχνει πως υπολογίζεται απόλυτα στο ροτέισον της ομάδας.

ΥΓ2: Στο ημίχρονο πρέπει ν’ ακούστηκαν στην όμορφη παραλία του Ρεθύμνου οι φωνές του Τζόρτζεβιτς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News