Δε «νιώθει» ο Παλάσιος - Ξεκάθαρη η επιθυμία του

Δε «νιώθει» ο Παλάσιος - Ξεκάθαρη η επιθυμία του

Παναθηναϊκός: Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος είναι ένας φανταστικός παίκτης ο οποίος έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Ο Αργεντίνος ήρθε πέρσι στο Τριφύλλι και ήδη έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους οπαδούς της ομάδας ενώ όλοι στο Σύλλογο λένε τα καλύτερα για αυτόν.

Ο Παλάσιος είναι βιονικός καθώς δεν χάνει παιχνίδι των Πρασίνων ακόμα και αν πονάει λόγω τραυματισμού.  Χαρακτηριστικό είναι ότι πέρσι αγωνίστηκε στα 44 από τα 45 ματς της ομάδας του.

Είναι στρατιώτης, παίζει για την ομάδα του και ο μόνος του σκοπός είναι να θυσιαστεί για τον Σύλλογο του.

Η προηγούμενη βδομάδα λοιπόν απέδειξε για μία ακόμη φορά αυτά που είπαμε παραπάνω. Ο Παλάσιος είχε έχει ένα πρήξιμο στον αστράγαλο που τον άφησε εκτός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Το απίστευτο είναι ότι ήθελε σαν τρελός να αγωνιστεί και μάλιστα πίεσε καταστάσεις αλλά στο τέλος επικράτησε η λογική και ο παίκτης προφυλάχθηκε.

Οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει αλλά όλη την εβδομάδα προπονείται κανονικά και κάνει τους συμπαίκτες του να απορούν, έχοντας τεθεί στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που θα έρθει από τον πάγκο

Παναθηναϊκός: Η απουσία του Άνταμ Τσέριν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης δίνει την ευκαιρία στον Ένις Τσόκαι να κάνει ντεμπούτο με την Πράσινη φανέλα.

Ο Αλβανός χαφ από όταν γύρισε από την Εθνική του ομάδα προπονείται κανονικά με σκοπό να εγκλιματιστεί το συντομότερο δυνατόν.

Όσον αφορά την αγωνιστική του ετοιμότητα, ο παίκτης είναι πανέτοιμος αφού ήταν βασικός στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και έπαιζε συνέχεια πριν πάρει μεταγραφή στους Πράσινους.

Σίγουρα δεν θα δούμε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στη βασική ενδεκάδα όμως είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ως αλλαγή παίρνοντας έτσι τα πρώτα του λεπτά με το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News