Χαμός: Αποδοκιμάστηκε ξανά ο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ

Χαμός: Αποδοκιμάστηκε ξανά ο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ

Ο Μάριο Χεζόνια επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και αποδοκιμάστηκε από το κοινό του Παναθηναϊκού.

Αυτό συνέβη τόσο κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και για την ακρίβεια όποτε ο ίδιος δοκίμαζε κάποιο σουτ, όσο και κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων, λίγο πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Θυμίζουμε πως πέρυσι ο ίδιος είχε τονίσει πως αυτό είναι κάτι… φυσιολογικό, αφού πλέον εντός παρκέ είναι αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

«Τις άξιζα τις αποδοκιμασίες. Τους καταλαβαίνω. Δεν συγχωρώ ούτε τον εαυτό μου. Γιατί αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλους. Εμπιστεύτηκα πολύ κάποιους ανθρώπους και είμαι απογοητευμένος. Τους αγαπώ πολύ. Είναι στο μυαλό μου τόσο καιρό. Φώναζαν το όνομά μου στο αεροδρόμιο. Θα τους αγαπώ για πάντα, είναι η ομάδα μου. Φυσικά και τους συγχωρώ, έτσι είναι αν παίζεις εδώ ως αντίπαλος», είχε δηλώσει τον Νοέμβριο του 2021 στην κάμερα της «NOVA», ως παίκτης της Ούνικς Καζάν.

Παναθηναϊκός: Ατυχία! Η πιο σημαντική απουσία

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα απόψε στην φετινή Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ (6/10,21:00).

Το Τριφύλλι θα έχει μία πολύ μεγάλη απουσία στον σημερινό αγώνα με τους Ισπανούς καθώς ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τον Νέιτ Γουόλτερς.

Αναμφίβολα, μιλάμε για μεγάλη ατυχία για τους Πράσινους οι οποίοι θα στερηθούν τον βασικό του γκαρντ ο οποίος νοικοκυρεύει πολύ το παιχνίδι της ομάδας και δημιουργεί κινδύνους στους αντιπάλους.

Στα παπούτσια θα προσπαθήσουν να μπουν οι Λι και Πονίτκα με τον πρώτο να είναι το μπακ στη θέση 1 και τον δεύτερο να αγωνίζεται σε άλλη θέση όμως μπορεί να δώσει λύσεις σε περιπτώσεις ανάγκης οπως είναι η σημερινή.

Τέλος, αναμένεται να φανεί ο βαθμός του προβλήματος που έχει ο Παναθηναϊκός στη θέση 4 εκεί οπού ακόμα δεν έχει αποκτηθεί παίκτης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News