ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Η απάντηση για τα εισιτήρια στο μπάσκετ γυναικών
Ο Παναθηναϊκός μέσω της ΚΑΕ τοποθετήθηκε για τα εισιτήρια του αγώνα των γυναικών, δίνοντας σαφή διαχωρισμό αρμοδιοτήτων.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τοποθετήθηκε δημόσια για το ζήτημα που προέκυψε γύρω από τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μπάσκετ γυναικών στο Eurocup Women.
Με την ανακοίνωσή της, έκανε σαφές ότι δεν έχει ρόλο στη διαδικασία των εισιτηρίων, ούτε στη διοργάνωση των αγώνων στους οποίους δεν συμμετέχει.
Παράλληλα, έστειλε μήνυμα στήριξης προς το γυναικείο τμήμα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης. Η ΚΑΕ θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η παρουσία της αφορά αποκλειστικά τις δικές της αγωνιστικές υποχρεώσεις και όχι τη διαχείριση των αγώνων άλλων τμημάτων.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (21/1, 19:00, ΕΡΤ2) την Ζαγκλέμπιε στο Telekom Center Athens. Παράλληλα, για πρώτη και τελευταία φορά, ξεκαθαρίζει πως δεν έχει καμία εμπλοκή ή ευθύνη αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων και με τη διεξαγωγή τόσο του συγκεκριμένου αγώνα, όσο και των μελλοντικών αγώνων στους οποίους δεν συμμετέχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αινιγματικό μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Όταν δεν σου αρκεί το 99-1…»
- Παναθηναϊκός: Ο παίκτης που κερδίζει έδαφος στο πλάνο Νίστρουπ
- Παναθηναϊκός: Τι φέρνουν τα έσοδα από Όσμαν στο «1»
- Αυτά άλλαξε: Οι 4 μεγάλες διαφορές του νέου Παναθηναϊκού του Νίστρουπ!
- Κοντά σε αποχώρηση ο Πάντοβιτς – Τι επιθυμεί ο Παναθηναϊκός