Δεν είναι και... Καραγιαννίδης: Ο Ολυμπιακός «χάνει» Ντιλικινά για 300 χιλιάρικα!
Οι Αγγελόπουλοι αποφάσισαν να αφήσουν «άδεια» την περιφέρεια του Ολυμπιακού εγκαταλείποντας την περίπτωση του Ντιλικινά για 300 χιλιάρικα!
Μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε στην υπόθεση του Ντιλικινά στον Ολυμπιακό.
Οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να μην πληρώσουν το buy out αξίας 300 χιλιάδων ευρώ στην Παρτιζάν με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς περιφερειακό μερικές μέρες πριν την έναρξη της Ευρωλίγκα.
Το ίδιο καλοκαίρι -μάλιστα- ο Ολυμπιακός κατέβαλε ένα ποσό κοντά στο μισό εκατ. ευρώ για χάρη του Καραγιαννίδη στον… Προμηθέα.
Ευλόγως, προκύπτουν απορίες γιατί ο Ολυμπιακός δεν πληρώνει έναν καλό αμυντικό επιπέδου Ευρωλίγκα το χαμηλό ποσό των 300 χιλιάδων ευρώ, τον οποίο τον περίμενε και ο… Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα, και έδωσε σχεδόν τα διπλά για έναν 23χρονο Έλληνα σέντερ δίχως εμπειρία.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη