Πίτερς: Πρώτος ο Ολυμπιακός, τέταρτος ο Παναθηναϊκός στη νέα Ευρωλίγκα

Ο Άλεκ Πίτερς κατέταξε τις 20 ομάδες της Ευρωλίγκας, βάζοντας πρώτο τον Ολυμπιακό, ενώ το «τριφύλλι» τοποθετήθηκε στην τέταρτη θέση.

Final Four 2025: Ο μόνος τρόπος να βρεθούν Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν στην Ευρωλίγκα, αρκετοί παίκτες κλήθηκαν να κάνουν τη δική τους κατάταξη για τις 20 ομάδες της διοργάνωσης. Ανάμεσά τους και ο Άλεκ Πίτερς, ο οποίος έδωσε την προσωπική του εκτίμηση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού έβαλε την ομάδα του στην κορυφή. Αμέσως μετά τοποθέτησε τη Φενέρμπαχτσε στη δεύτερη θέση και τη Ρεάλ Μαδρίτης στην τρίτη.

Όσο για τον Παναθηναϊκό, ο Πίτερς τον κατέταξε… τέταρτο. Παράλληλα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην τελευταία θέση της λίστας του έβαλε τη Χάποελ Τελ Αβίβ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EuroLeague (@euroleague)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr