Καρπετόπουλος: «Γιατί δεν αρχίζουν με την ανακαίνιση του ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι»;
Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, μέσα από τη SportDay, θέτει ερωτήματα για τη διαχείριση του θέματος του ΣΕΦ.
Αναλυτικά όσα γράφει: «Δεν καταλαβαίνω π.χ. γιατί η ανάπλαση της περιοχής (με τον όποιο τρόπο…) και η ανάγκη ανακαίνισης του ΣΕΦ να μπουν στον ίδιο φάκελο.
Ο Ολυμπιακός για να αυξήσει τα έσοδα του έχει ανάγκη ένα λειτουργικότερο γήπεδο: το είπε ο Αγγελόπουλος και όλοι συμφωνούν. Αλλά γιατί δεν ξεκινάνε τα έργα της απαραίτητης γηπεδικής ανακαίνισης και στο μεταξύ να γίνουν ήρεμα κι ωραία οι συζητήσεις με τους φορείς για τα υπόλοιπα.
Στην ιστορία αυτή η κυβέρνηση έκανε ένα λάθος. Από τη στιγμή που γήπεδα ζητούσαν και οι ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός έπρεπε η λύση να δοθεί ταυτόχρονα και με τους ίδιους όρους – να πάρει δηλαδή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το ΟΑΚΑ και οι Αγγελόπουλοι το ΣΕΦ με την ίδια διαδικασία, τα ίδια προαπαιτούμενα και αν είναι δυνατόν υπογράφοντας και την ίδια σύμβαση. Αυτό δεν έγινε.
Έτσι τώρα έρχεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος κι αφού τονίσει για πολλοστή φορά πως ο συναγωνισμός των δύο ομάδων έχει νοθευτεί εξαιτίας κυβερνητικών αστοχιών, προσθέτει πως ο Ολυμπιακός πρέπει για την ισοτιμία του πράγματος να πάρει και όσα έχει καρπωθεί ο ΠΑΟ για τρία χρόνια τώρα. Κι ενώ αυτό ακούγεται υπερβολικό, σε ένα πρωτάθλημα δύο ομάδων δεν είναι. Πλην όμως θα πρέπει να γίνει πιο κατανοητό με ποιο τρόπο ο Ολυμπιακός θα ήθελε αυτά τα χρήματα να τα πάρει. Για να ξέρουμε τι συζητάμε».
Ο Γιαννακόπουλος αποκάλυψε ότι προτάθηκε την ίδια περίοδο και το ΣΕΦ στον Ολυμπιακό
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι και στον Ολυμπιακό προτάθηκε το ΣΕΦ με τους ίδιους όρους όπως το ΟΑΚΑ. «Και ξαναλέω γι’ αυτή την καθυστέρηση που επικαλείστε ποιος ευθύνεται; Ποιος ευθύνεται; Δίπλα σας κάθεται στο γήπεδο, ρωτήστε τον. Ρωτήστε τον, δε χρειάζεται, σας το απαντάω εγώ. Ακριβώς την ίδια εποχή μας το προτείνανε, εμάς το ΟΑΚΑ εσάς το ΣΕΦ. Εμείς πληρώναμε τα τετραπλάσια από εσάς ενοίκιο, αυτό ήταν το γήπεδο που είχατε επιλέξει, αυτό ήταν το γήπεδο που είχαμε επιλέξει εμείς», σημείωσε ο Γιαννακόπουλος.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με ατάκα για Χολμς οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός - Ηρακλής 97-82
- Παναθηναϊκός: Πανό - μήνυμα της Θύρας 13 στο T-Center (pic)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Ναν, Σλούκα ενόψει Ζαλγκίρις
- Φέρεντσβαρος-Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση