Παπανικολάου: «Δεν μπορώ να δεχτώ να αποκαλούν τους οπαδούς μας μπ@@@ρδους!»
Ο Κώστας Παπανικολάου τοποθετήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν σχετικά με τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Pick n Roll»:
«Νομίζω ότι έδωσε μια πάρα πολύ καλή απάντηση ο Σάσα σήμερα σε ένα μέσο που διάβασα, σε μια συνέντευξή του. Από εκεί και πέρα δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία να δυναμιτίσω το κλίμα παραπάνω.
Απλά για μένα δεν είναι αποδεκτό, και δεν έχει να κάνει με Τουρκία, Ελλάδα και οτιδήποτε, αλλά δεν είναι αποδεκτό κανένας, όπως εκείνος -με όλο τον σεβασμό- είπε ότι δεν δέχεται να μιλάνε για την Τουρκία, έτσι και εγώ δεν μπορώ να δεχτώ ότι για τους οπαδούς μας ή για κάποιους Έλληνες, θα τους αποκαλέσει οποιοσδήποτε “μπάστ@ρδους” ή οτιδήποτε, συγγνώμη για την έκφραση», δήλωσε.
«Αλλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να ήταν εν βρασμώ ψυχής, το καταλαβαίνω. Όπως είπαμε οι παλμοί δεν πέφτουν εύκολα, το ξέρει και ο coach πάρα πολύ καλά.
Δεν πέφτουν εύκολα μετά από ένα παιχνίδι με τόσο δυνατά συναισθήματα, οπότε δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω», πρόσθεσε.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αμανατίδης για Παντελίδη: «Τρομερά ερειστικός προς τον κόσμο και τους αντιπάλους του» (vid)
- Χρήστος Μανδάς: Η απάντηση για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού (vid)
- Παναθηναϊκός: Η αποκάλυψη για Ρέλβας, η στροφή στον Τουμπά και το νέο αίτημα Μπενίτεθ
- Ραγδαίες εξελίξεις με Τετέ: Έρχεται συνάντηση για το μέλλον του, η πιθανή συμφωνία
- Παναθηναϊκός: Με αυτό το ποσό θα πουλούσε τον Τετέ