Φουρνιέ: «Δεν ζητάω συγγνώμη από τους 5 που έβριζαν τη μητέρα και την αδερφή μου»
Δεν άντεξε την πίεση και ξέφυγε ο Εβάν Φουρνιέ στον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος γκαρντ του Ολυμπιακού προχώρησε σε ασεμνή και άκρως προκλητική χειρονομία προς την εξέδρα, μπροστά σε χιλιάδες θεατές στο ΟΑΚΑ, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι είχε χάσει την ψυχραιμία του.
Η πράξη του δεν πέρασε απαρατήρητη και το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε ενώπιον της αθλητικής δικαστή του ΕΣΑΚΕ για να δώσει εξηγήσεις. Η ποινή ήταν… χάδι, καθώς του επιβλήθηκε μόνο πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και αυστηρή επίπληξη. Η συγγνώμη του, βέβαια, μόνο ολοκληρωτική δεν ήταν.
Ο ίδιος δήλωσε κατά την απολογία του πως μετάνιωσε για την κίνησή του και ότι ζητά συγγνώμη από τα παιδιά και τις οικογένειες που είδαν την χειρονομία του από την τηλεόραση, όμως έκανε σαφές ότι δεν έχει καμία διάθεση να ζητήσει συγγνώμη από τους συγκεκριμένους οπαδούς στις courtside θέσεις.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24, ανέφερε πως εκείνοι του φώναζαν χυδαία σχόλια για τη μητέρα και την αδερφή του, πράγμα που –σύμφωνα με τον ίδιο– τον έκανε να ξεσπάσει.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια