Μπόγρης: «Μου στέλνουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να γυρίσω στην ομάδα» (vid)
Η θέση του Γιώργου Μπόγρη μετά τις βαριές ήττες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε Κωνσταντινούπολη και Βελιγράδι αντίστοιχα.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
Για τον Ολυμπιακό: «Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν μαγικός με μεγάλο πουλέν Κάλινιτς. Έλειψε από τον Ολυμπιακό ο Φαλ στην ισορροπία των πεντάδων. Δεν βγήκαν οι αλλαγές στον Μπαρτζώκα.
Περίμεναν τον Κάνααν πολύ εκδικητικό, αλλά ήταν σα να μην έπαιζε. Καλό διάβασμα από τον Σφαιρόπουλο…»
Για τον Παναθηναϊκό Aktor: «Το κόνσεπτ του Παναθηναϊκού, μία πάσα, σουτ, χωρίς Ναν, δεν μπορεί να βοηθήσει κάπου, όσο και να προσπάθησε ο Σλούκας.
Είδαμε έναν Λορέντζο Μπράουν που ήταν για τις καπ..ες με το συμπάθειο. Δεν μπορώ να σου πω, πού ήταν κακός ο Παναθηναϊκός, γιατί πραγματικά τον χτύπησαν παντού.
Ο Γιουρτσεβέν είναι ο Τούρκος Τανούλης. Και πριν τον Τανούλη, ο Τούρκος Νίκος Θεοδωράκος. Θαλασσινό νερό, δεν τρέχει αίμα. Βάλτε λίγο τσαγανό!
Πόσο προβληματίστηκε ο Αταμάν που έβαλε Καλαϊτζάκη, Αντετοκούνμπο και Μωραϊτη. Δεν νομίζω να το έχουμε ξαναδεί…
Πήρα αρκετά inbox σήμερα. Αρχίζουν οι Παναθηναϊκοί να λένε, καλύτερα να έρθει ο Μπογρίνιο»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βετάκης: Έρχονται μεγάλες προτάσεις για Σορτς - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τον θέλουν τώρα
- Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Για το 1-0, η ώρα και το κανάλι σήμερα
- Παναθηναϊκός: Φουλ για 6+3 μεταγραφές - Επιστρέφει ο Βλαχοδήμος;
- Εφημερίδα Πρωταθλητής: Πρόκληση και Παρωδία - Η Ευρωλίγκα όρισε Ντιφαλά, ενώ ανέδειξε MVP τον Ναν
- Προχωράει για νέα ανανέωση παίκτη ο Παναθηναϊκός!