Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάκτυλα ο «πράσινος» κλαρινιτζής (vid)

Σοβαρός τραυματισμός για τον φίλο του Παναθηναϊκού και μουσικό, Άρη Μουγκοπέτρο έπειτα από έκρηξη κροτίδας.

Άρης Μουγκοπέτρος: Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάκτυλα ο «πράσινος» κλαρινιτζής (vid)

Μόνο ευχάριστα νέα δεν έρχονται από την Αχαΐα, καθώς ο πράσινος κλαρινιτζής, Άρης Μουγκόπετρος τραυματίστηκε σοβαρά και ακρωτηριάστηκε σε δύο δάκτυλα.

Ο μουσικός διακομίστηκε αρχικά στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο ποιος και κάτω από ποιες συνθήκες έριξε την κροτίδα ανάμεσα σε τόσο κόσμο την ώρα που οι Αστυνομικοί συλλέγουν καταθέσεις από τους υπεύθυνους του χώρου αλλά και θαμώνες προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους θαυμαστές της παραδοσιακής μουσικής, με έντονη παρουσία σε πανηγύρια και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr