Βαγιαννίδης: Περιμένει... πακέτο 14 εκατ. ο Παναθηναϊκός

Χαμός με τους «μνηστήρες» του Έλληνα δεξιού μπακ τον οποίον πολιορκούν διαρκώς για να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» και την υπογραφή του.

Παναθηναϊκός: Η εξέλιξη με Βαγιαννίδη θα φέρει μεταγραφή

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν με τον Παναθηναϊκό, από την ανανέωση του συμβολαίου του και έπειτα, είναι πλέον ενεργός και με την Εθνική Ελλάδας και αποτελεί μια ελίτ περίπτωση για κάθε Ευρωπαϊκό κλαμπ.

Λογικό και επόμενο, λοιπόν, πολλοί σύλλογοι να χτυπούν την πόρτα της «πράσινης» ΠΑΕ για να δηλώσουν και επίσημα το ενδιαφέρον τους για τον Γιώργο Βαγιαννίδη προσφέροντας πάνω από 10 εκατομμύρια στο ευρώ στο… τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Όπως ακούγεται, η Φούλαμ θέλει να προσπεράσει την πρόταση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και κάνει ρελάνς με 14 εκατομμύρια ευρώ, την υψηλότερη δηλαδή οικονομική προσφορά που έχει υπάρξει για τον παίκτη του Τριφυλλιού.

Οι «Πράσινοι» κατέχουν το 62% των δικαιωμάτων του, το υπόλοιπο 38% είναι το ποσοστό μεταπώλησης της Ίντερ, οπότε σε ένα υποθετικό σενάριο που θα συμφωνούσε σε μια τέτοια πρόταση θα καρπωνόταν τα 8.7 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα 5.3 θα πήγαιναν στους Ιταλούς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr