Αντίδραση κι επιστροφή στις νίκες – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τη Φενέρ στην Πόλη για την 5η αγωνιστική της Euroleague και θέλει να επιστρέψει στις νίκες.

Αντίδραση κι επιστροφή στις νίκες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κάνει μια στάση στην Τουρκία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Φενέρ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Θυμίζουμε ότι το σύνολο του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από δύο σερί ήττες στην διαβολοβδομάδα (Παρί, Ρεάλ Μαδρίτης) και μοναδικός στόχος είναι να βγει αντίδραση, ώστε να έρθει ένα πολύ σημαντικό διπλό σε μια, αν μη τι άλλο, δύσκολη έδρα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι το jump all της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 20:45.

Νοκ άουτ Μήτογλου και Παπαπέτρου για Φενέρ, αμφίβολος ο Γκριγκόνις

Ο Ντίνος Μήτογλου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ, καθώς ταλαιπωρούνται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Από την πορεία της υγείας τους θα κριθεί αν θα προλάβουν το ντέρμπι πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όπου λόγω και του περιορισμού στους ξένους η παρουσία τους είναι ακόμη πιο αναγκαία.

Αμφίβολος είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις, που εγκατέλειψε την προπόνηση με μυϊκό σπασμό στη μέση. Ο Λιθουανός, πάντως, ταξίδεψε με την ομάδα και θα κριθεί προσεχώς η συμμετοχή του αύριο.

Με δεδομένα αυτά τα προβλήματα, το βάρος στις δύο θέσεις των φόργουορντ θα πέσει αύριο σε Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τσεντί Οσμάν.

Το καρέ των απουσιών συμπληρώνει ο Δημήτρης Μωραΐτης, που εδώ και μέρες έχει έναν τραυματισμό στον ώμο.

Exit mobile version