Αταμάν: Δηλώσεις για Φενέρ, απουσίες, αποθέωση Σλούκα και… Ολυμπιακό

Ο Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (25/10, 20:45), αναφέρθηκε στις απουσίες του Παναθηναϊκού, συμπεριλαμβανομένου και του Κώστα Σλούκα.

Αταμάν: Δηλώσεις για Φενέρ, απουσίες, αποθέωση Σλούκα και... Ολυμπιακό

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η Φενέρ έχει αρχίσει πολύ καλά τη σεζόν, αν και έχασε στην έδρα της από τον Ερυθρό Αστέρα. Νίκησαν όμως τους Ολυμπιακό και Εφές. Θα είναι δύσκολο ματς. Ναι, θα έχουμε πρόβλημα στα φόργουορντ λόγω των απουσιών μας, όμως γι αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ. Θα παίξουμε για να νικήσουμε».

Για τον Σλούκα: «Και πέρυσι είχε θέματα τραυματισμών που τον πήγαν πίσω. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που μέρα με τη μέρα θα βρει ξανά τον ρυθμό του. Για μένα είναι ο κορυφαίος πόιντ γκαρντ στην Euroleague και το έδειξε στο περσινό Final-4, που πήρε και το βραβείο του MVP».

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ κόντρα στη Φενέρ: «Κάθε τακτική έχει τις δυσκολίες της. Παίξαμε και πέρυσι με αυτό το σχήμα πολύ. Τώρα έχουμε πολλούς τραυματισμούς και θέματα υγείας, όμως θα το λύσουμε κι αυτό το πρόβλημα».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έρχεται: «Κάθε ματς είναι διαφορετικό και δύσκολο. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τη Φενέρ και μετά θα στραφούμε στον Ολυμπιακό».

Exit mobile version