Καρύδας: «Τα έκανε λίγο σαλάτα ο Παναθηναϊκός – Αυτό θα το συζητήσει ο Αταμάν» (vid)

Ο Δημήτρης Καρύδας σχολίασε τη νίκη του Παναθηναϊκού Aktor επί της Μπάγερν Μονάχου στο ανακαινισμένο ΟΑΚΑ.

Αυτόματο προσχέδιο

Αναλυτικά όσα είπε στους Playmakers:

«Για 30′ και δεδομένης της εποχής, ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ καλό βαθμό και στην άμυνά του και στην επίθεσή του. Εκεί μπερδεύτηκε για 7-8′ από τη σύνθετη άμυνα του Χέρμπερτ, τα έκανε λίγο σαλάτα.

Νομίζω έχασε το ρυθμό του από την επίθεση κι αυτό μεταδόθηκε στην άμυνα. Δεχόταν εύκολους πόντους, γιατί ήταν επιπόλαιος, βιαστικός και δεν είχε λύσεις στην επίθεση. Είναι ένα κομμάτι που θα το συζητήσει ο Αταμάν με το επιτελείο και τους παίκτες του.

Με διαφορετικό σχήμα στην περιφέρεια με τον Μπράουν – Γκραντ βρέθηκαν λύσεις και ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα, χωρίς καρδιοχτύπια. Αυτό μαρτυρά την τρομακτική ποιότητα της ομάδας. Μένει η απορία, τι θα γίνει όταν θα παίζει πραγματικά καλά. Πήρε καλό βαθμό ο Παναθηναϊκός, κερδίζει, προχωράει κι αυτό μαρτυράει.

Στο τέλος θα μετρήσουν οι νίκες, αυτός είναι ο πρώτιστος σκοπός κάθε ομάδας. Εντυπωσιακό το νέο ΟΑΚΑ, εμένα μου θύμισε γήπεδο του NBA. Σίγουρα δεν μου θύμισε κανένα ευρωπαϊκό γήπεδο, η Zalgirio Arena υποχώρησε στη 2η θέση.

Θα δούμε τι θα γίνει και στη Μπάγερν. Δεν κάνουμε καλλιστεία γηπέδων, ο Παναθηναϊκός έχει ένα γήπεδο ”στολίδι”. Ακούω και μαθαίνω ότι στους χώρους θα γίνουν κι άλλα πράγματα. Γενικώς, θα είναι ένα γήπεδο, όπου θα μπορεί να περνά ευχάριστα, όχι μόνο στις δύο ώρες του αγώνα.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version