Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την ανανέωση συμβολαίου του Λεσόρ

Ο Παναθηναϊκός μέσα στη διάρκεια της φετινής σεζόν θα πρέπει να λύσει κι ένα καυτό θέμα, το οποίο είναι η ανανέωση του Ματίας Λεσόρ.

Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε: Ο «κρυφός άσσος» στο μανίκι ονόματι Λεσόρ!

Ο Ματίας Λεσόρ την περασμένη σεζόν ήταν από τους πιο κομβικούς παίκτες της επιτυχίας του Τριφυλλιού και παίζοντας κυριολεκτικά σχεδόν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν μόνος του μια θέση κατάφερε να… κυριαρχήσει!

Πλέον το συμβόλαιο του Γάλλου σέντερ λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός οφείλει σιγά-σιγά να κάνει τα πλάνα του προκειμένου να τον διατηρήσει στην ομάδα, καθώς μιλάμε για τον κορυφαίο σέντερ της Ευρώπης.

Το δεδομένο πάντως είναι πως η υπόθεση θα πάρει αρκετό χρόνο και δεν είναι εύκολη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Λεσόρ τελικά δε θα επιλέξει να μείνει στους πράσινους, ενώ σημαντικό είναι και το δεδομένο πως έχει πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τον έπεισε να έρθει στο σύλλογο και να στεφθεί μετέπειτα πρωταθλητής Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr