Παναθηναϊκός: Ύψωσε γροθιές ο Αταμάν - Η πρώτη ιστορία στο Instagram (vid)

Παναθηναϊκός: Ύψωσε γροθιές ο Αταμάν - Η πρώτη ιστορία στο Instagram (vid)

Ο Εργκίν Αταμάν θα είναι από δω και στο εξής ενεργός στο Instagram με την «πράσινη» ΚΑΕ να μεταφέρει τα νέα με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

Οι followers του Τούρκου προπονητή αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον ίδιο να κάνει και την πρώτη ιστορία του στο Instagram.

«Επιτέλους αυτός είναι ο επίσημος λογαριασμός μου. Ακολουθήστε με από αυτόν.», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν και σήκωσε πανηγυρικά τις γροθιές.

Μέσα σε περίπου τρεις ώρες ο πράσινος τεχνικός μετρά πάνω από 17,2 χιλ. ακολούθους και φυσικά αυτό το νούμερο θα αυξηθεί κατά πολύ τις επόμενες ώρες.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού «ακολούθησε» επίσης, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την Εφές, την Μπεσίκτας, τη Γαλατασαράι, την Ευρωλίγκα, τη FIBA και τον Ταγίπ Ερντογάν.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News