ΜακΚίσικ: «Φόρεσα μπλουζάκι Μπαρτζώκα για όσα έγραφαν γι' αυτόν στα media» - Τι είπε για Βεζένκοφ

ΜακΚίσικ: «Φόρεσα μπλουζάκι Μπαρτζώκα για όσα έγραφαν γι' αυτόν στα media» - Τι είπε για Βεζένκοφ

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους φόρεσε μπλουζάκι Μπαρτζώκα ενώ πήρε θέση και για τον Σάσα Βεζένκοφ.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr:

Για το μπλουζάκι Μπαρτζώκα: «Ξέρετε πως έχω καλό στιλ! Το ξέρετε έτσι (γέλια); Αυτό το t-shirt είναι ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια.

Έπειτα από όσα έγιναν τις τελευταίες εβδομάδες, όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν γι’ αυτόν στα Media, αυτό έπρεπε να κάνω!

Ένιωσα την υποχρέωση να το κάνω. Είναι ο προπονητής μου και τον υποστηρίζω. Για όσα έχει κάνει για εμένα…

Νομίζω ότι πολλοί παίκτες στην Ευρωλίγκα θα εκτιμούσαν και θα το αναγνώριζαν. Του είμαι ευγνώμων για την καριέρα μου! Είμαι εδώ για εσένα, σε υποστηρίζω και με υποστηρίζεις. Αυτό γίνεται κάθε μέρα» 

Για τον Βεζένκοφ: «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί του έχουν στείλει μήνυμα. Τον υποστηρίζω συνέχεια, θα τον υποστηρίξω και τώρα, όποια απόφαση και αν πάρει.

Είτε θέλει να δοκιμάσει ξανά στο ΝΒΑ, είτε αποφασίσει να γυρίσει. Να μας βοηθήσει να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Θα δούμε. Σίγουρα τον θέλουμε πίσω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News