Το παραδέχτηκαν οι ίδιοι: Καμία συμφωνία Ολυμπιακού - Βεζένκοφ!

Το παραδέχτηκαν οι ίδιοι: Καμία συμφωνία Ολυμπιακού - Βεζένκοφ!

Από επίσημα χείλη δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός σημείωσε από τη Σύρο πως ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να παραμένει μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού με την ευρύτερη έννοια όμως είναι παίκτης των Τορόντο Ράπτορς.

«Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι παίκτης των Τορόντο Ράπτορς» τόνισε από τη Σύρο ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, διαψεύδοντας ουσιαστικά τις φήμες των τελευταίων ωρών περί συμφωνίας του Βούλγαρου φόργουορντ με τους Πειραιώτες για να επιστρέψει.

«Ο Σάσα ήταν ένα πολύ σημαντικό μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, την έχει βοηθήσει πάρα πολύ και παραμένει ένα μέλος της. Αυτή τη στιγμή φαντάζομαι ότι ερωτώμαι για το συμβόλαιό του.

Ο Βεζένκοφ είναι ένας παίκτης των Τορόντο Ράπτορς οπότε δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει κάποια αλλαγή συγκριτικά με τα δεδομένα», σημείωσε μεταξύ άλλων ο General Manager των “ερυθρολεύκων”, αποφεύγοντας να οτιδήποτε βαρύγδουπο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News