Παναθηναϊκός: Οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι σε γκαρντ και "5"

Γιαννακόπουλος-Αταμάν: Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ μετά την κατάκτηση του πρωτθλήματος

Μετά τις αποχωρήσεις κάποιων παικτών ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει την αγορά για την απόκτηση σίγουρα ενός γκαρντ και ενός παίκτη στη θέση 5.

Με τον Λούκα Βιλντόσα να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να προσθέσει στο ρόστερ του έναν ακόμα γκαρντ με την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν να ξεχωρίζει.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ μέτρησε φέτος 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 29’18” συμμετοχής σε 38 παιχνίδια με την Μακάμπι στην EuroLeague ενώ το μέλλον του στην ομάδα του Ισραήλ κρίνεται αβέβαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράουν έχει συμβόλαιο σε ισχύ έως και το φινάλε της σεζόν 2025/26 με την Μακάμπι, οπότε αυτό θα πρέπει να “σπάσει” κάπως για να μετακινηθεί ο παίκτης.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός AKTOR ψάχνει έναν ψηλό για να μοιραστεί τη θέση με τον Ματίας Λεσόρ.

Έναν ψηλό που θα μπορεί να ανοίξει το γήπεδο από την περιφέρεια, ενώ ταυτόχρονα θα μπορεί να ματσάρει με τα πολύ βαριά αντίπαλα κορμιά στη ρακέτα.

Τέλος, μένει να φανεί αν οι πράσινοι θα ψαχτούν για παίκτη και σε άλλη θέση με την θέση 3 να είναι η επικρατέστερη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News