Μπόγρης για ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό: «Συνήθως μετά τη φάπα… – Θα γίνει η δουλειά!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης παρέθεσε τις απόψεις του για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν, ενώ έκανε και ένα ποδοσφαιρικό σχόλιο για την 4άρα που έφαγε ο Ολυμπιακός στο Conference League.

Μπόγρης για ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό: «Συνήθως μετά τη φάπα... - Θα γίνει η δουλειά!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

Για την 4άρα που έφαγε στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός: «Στενάχωρα. Τα έφαγε ο Πασχαλάκης, δεν πειράζει καλύτερα, θα συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, όπως λένε (σ.σ χιούμορ), το καλό είναι ότι συνήθως μετά τη φάπα…. ξέρει και ο προπονητής ότι υπάρχει πλάνο, θα δουλέψω έναν ακόμη χρόνο. Θα γίνει η δουλειά.»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν: «Ήταν χαλαρός μετά από μεγάλη νίκη μέσα στη Μαδρίτη. Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Στο β’ ημίχρονο τους χαζοκατάπιαν και το δείχνει και η διαφορά. Στο πρώτο ημίχρονο όλες οι ομάδες καλές είναι, το θέμα είναι η διάρκεια.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια εύκολη νίκη, αν έκανε στραβοπάτημα, θα πέταγε στα σκουπίδια τη Μαδρίτη. Όπως λέει το τραγούδι, καλύτερα οι δυο μας. Το ντέρμπι των αιωνίων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το πλεονέκτημα της έδρας.

Άμα κερδίσει ο Ολυμπιακός, το 2-0 επί του Παναθηναϊκού στις τριπλές ισοβαθμίες τον πάνε ψηλά.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version