Παναθηναϊκός: Έτσι μπορεί να μείνει ο Ναν στον Εξάστερο!

Ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Κέντρικ Ναν δεν είναι χαμένος από χέρι και μπορεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ό,τι πληρώσεις, παίρνεις

Ο Παναθηναϊκός πριν λίγο καιρό έφερε από την Αμερική τον Κέντρικ Ναν προκειμένου να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά.

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια μεταγραφή αποτέλεσε βόμβα, καθώς η ποιότητα του Αμερικανού guard ξεχειλίζει και δεδομένα είναι κάτι τόσο ξεχωριστό που τον κάνει να μην ανήκει στην Ευρώπη.

Ο Ναν μπορούσε να ήταν free agent και το NBA να μην του έδινε μία ευκαιρία, όμως η αλήθεια είναι πως για την Ευρώπη αποτελεί τεράστια πολυτέλεια με τον ίδιο να θέλει να γυρίσει στην καλύτερη Λίγκα του κόσμου.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός θέλει και μπορεί να κρατήσει τον Αμερικανό σταρ στην ομάδα και τη νέα σεζόν, καθώς μπορεί να του προσφέρει πολλά πράγματα.



Εκτός από τα χρήματα που δεδομένα μπορεί και θα του δώσει, το Τριφύλλι πλέον αρχίζει και ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, διεκδικεί μόνο τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας (10-7), ενώ φτιάχνει το ΟΑΚΑ σε πρότυπα που δεν είναι ευρωπαϊκά.

Από εκεί και πέρα και το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα οικογενειακό, δεν υπάρχουν προβλήματα και το front office δε λειτουργεί με ψυχρό τρόπο, όπως θα μπορούσε να συμβεί σ’ ένα αντίστοιχο της Αμερικής.

Όλα αυτά τα στοιχεία είναι ικανά να βάλουν σε σκέψεις και να κρατήσουν στην Ελλάδα και τη νέα αγωνιστική σεζόν τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για το δημιούργημα του Εργκίν Αταμάν!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr