Κέντρικ Ναν: Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να του αφήσει... περιθώριο για το NBA

Ο Κέντρικ Ναν πραγματοποιεί την μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη και κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την επιλογή τους να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Κέντρικ Ναν: Ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να του αφήσει... περιθώριο για το NBA

Ο Αμερικανός κάνει απίθανα πράγματα, δεν βλέπει κανέναν μέσα στο παρκέ ενώ ακόμα και ακόμη και σε κακά βράδια μπορεί να κάνει την διαφορά και φυσικά δεν θα διστάσει καθόλου να πάρει ευθύνες.

Όταν μάλιστα προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στην Ευρωλίγκα (μην ξεχνάμε ότι βρίσκεται στην Ελλάδα σκάρτους 2 μήνες) τότε ο Εξάστερος θα διαθέτει ένα υπερόπλο το οποίο δεν θα αντιμετωπίζει.

Και αυτό φαίνεται γιατί ήδη ο Ναν κάνει την διαφορά και έχει πάρει από το χέρι τον Παναθηναϊκό ειδικά στις δύσκολες και κρίσιμες στιγμές των αγώνων.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να περιμένει και απαιτείται να κάνει τα πάντα ώστε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Σίγουρα, ο παίκτης έχει ως πρώτο στόχο την επιστροφή του στο NBA καθώς είναι μόλις 28 χρονών και το επίπεδο του είναι πάρα μα πάρα πολύ υψηλό.

Σε κάθε περίπτωση, οι πράσινοι έχουν τα όπλα τους για να τον πείσουν να μείνει αρκεί ο παίκτης να δεθεί με την ομάδα.

Κάτι που αν δούμε τους πανηγυρισμούς του στη χθεσινή νίκη της ομάδας (δεν σταμάτησε να χειροκροτάει τον κόσμο και αναφέρθηκε σε αυτόν και στις δηλώσεις του), βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr