Παναθηναϊκός μπάσκετ: Το μυστικό για να πάρει τη νίκη στην Πόλη

Ομάδες της Euroleague ζήτησαν την αποχώρηση της Μακάμπι - Η στάση του ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (19:30) με την Αναντολού Εφές στην Πόλη ψάχνοντας ένα μεγάλο διπλό που θα του ανεβάσει και την ψυχολογία.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές για την 12η αγωνιστική της Euroleague και μοναδικός του στόχος είναι να πάρει τη νίκη και το μεγάλο διπλό που χρειάζεται ο οργανισμός.

Από την άλλη πλευρά ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει ότι είναι ξεχωριστό το παιχνίδι για τον ίδιο, ωστόσο μόνος του στόχος, όπως δήλωσε άλλωστε, είναι η νίκη και γι’ αυτό προετοίμασε τη νέα του ομάδα.

Από εκεί και πέρα η Εφές κατεβαίνει στο ματς έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών και για τους πράσινους αποτελεί σπουδαία ευκαιρία να πάρουν το δεύτερο διπλό τους τη φετινή σεζόν στην Euroleague.

Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως αν οι πράσινοι αγωνιστούν με το ίδιο πρόσωπο που είδαμε στο Βελιγράδι, τότε δε θα έχουν πρόβλημα και θα πάρουν τη νίκη απέναντι στη λειψή Εφές που προσπαθεί να συνέλθει από τα απανοτά προβλήματα τραυματισμών.

Το βασικό στοιχείο για τους πράσινους είναι να μη σκεφτούν τις απουσίες της αντιπάλου τους και να είναι για 40′ συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο τους, ώστε στο τέλος να είναι κι εκείνοι που θα χαμογελάσουν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News