Παναθηναϊκός μπάσκετ: Η μεγάλη ευκαιρία για διπλό στην Πόλη

Παναθηναϊκός: Τα καλά και τα κακά νέα από την Βαρκελώνη και το απαραίτητο 4/4

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στην Πόλη την Αναντολού Εφές και έχει χρυσή ευκαιρία να φύγει με το διπλό από μια έδρα που έχει κακή παράδοση.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει επίσημα στη «διαβολοβδομάδα» σήμερα και κοντράρεται με την Αναντολού Εφές (19:30) στην Πόλη.

Οι πράσινοι έχουν 6-5 αυτή τη στιγμή και θα ήθελαν να ξεκινήσουν με το δεξί μια απαιτητική εβδομάδα, η οποία ταυτόχρονα είναι και δύσκολη λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών, τα οποία έχουν και βαθμό δυσκολίας.

Παρ’ όλα αυτά η Εφές κόντρα στους πράσινους κατεβαίνει έχοντας πάρα πολλές απουσίες, οι οποίες είναι και κομβικές με αποτέλεσμα αυτό να δίνει τεράστιο προβάδισμα νίκης στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Ο Εξάστερος θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που δε θα έχει παίκτες όπως οι Κλάιμπερν, Μπομπουά, Πλάις, Ζίζιτς, Μπράιαντ κι ουσιαστικά θα κατεβάσει αποστολή-ανάγκης.

Δεδομένα η νίκη και το 7-5 ρεκόρ αποτελεί χρυσή ευκαιρία, ενώ αν ο Παναθηναϊκός επικρατήσει στην έδρα της Εφές θα το κάνει για πρώτη φορά μετά από το 2017!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News