Στο σπίτι του Αταμάν... κερδίζει ο Αταμάν! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Αταμάν: «Για τη νίκη με Εφές» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές (05/12, 19:30), με τον Εργκίν Αταμάν να επιστρέφει ως αντίπαλος στο μπασκετικό του «σπίτι»!

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές (19:30) για την επιστροφή στις νίκες με τον Εργκίν Αταμάν να επιστρέφει ως αντίπαλος στο μπασκετικό του «σπίτι»! O Τούρκος τεχνικός επιστρέφει στα παλιά του λημέρια για να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε νίκη στο Sinan Erdem, που θα είναι γεμάτο για να τον αποθεώσει, αλλά πλέον vw αντίπαλο!

Μετά την αποθέωση, το ζητούμενο είναι η νίκη. Οι «πράσινοι» μετά τον… αυτοκτονικό τρόπο με τον οποίο έχασαν τη νίκη στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν (92-87 στην παράταση) θέλουν όσο τίποτε άλλο το «διπλό» στην Πόλη στην πρώτη δοκιμασία της διαβολοβδομάδας για να βελτιώσουν το 6-5 και να συνεχίσουν σε τροχιά τετράδας.

Η τελευταία νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα της Εφές ήταν το Νοέμβριο του 2017 (81-82) λίγο πριν ο Αταμάν αναλάβει τα ηνία και αναμορφώσει την τουρκική ομάδα. Έκτοτε ακολούθησαν τέσσερις ήττες σε ισάριθμες επισκέψεις, ωστόσο τώρα ο Αταμάν φορά πράσινο κοστούμι, με την ομάδα του να έχει δείξει ξεκάθαρη πρόοδο, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες πριν την επίσκεψη στο Βελιγράδι.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime.

Τσαν: «Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι εμφανής»

Ο τεχνικός της Εφές, Ερντέμ Τσαν, μίλησε για τις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Η δύναμη του Παναθηναϊκού είναι προφανής. Μας περιμένει μια δύσκολη διπλή αγωνιστική. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπομπουά και ο Ζίζιτς είναι νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες, ο Κλάιμπερν για έξι, ο Γουίλις για επτά, ενώ ο Πλάις και ο Μπράιαντ δεν θα είναι μαζί μας για τουλάχιστον άλλες δέκα μέρες. Παρ’ όλα αυτά, θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά έχει γίνει ήδη sold out και είναι ένα ματς που θα παίξουμε μπροστά στο κοινό μας. Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά τους για πρώτη φορά. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι σε όλο το ματς και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News