Παναθηναϊκός: Το προφίλ του forward και το τρίμηνο συμβόλαιο

Αταμάν: «Οι παίκτες έκαναν αυτά που τους είπα»

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει το τελευταίο κομμάτι του παζλ για φέτος, το οποίο θα είναι στη θέση του small forward.

Ο Παναθηναϊκός μετά τους τραυματισμούς των Ιωάννη Παπαπέτρου αλλά και Χουάντσο Ερνάνγκομεθ βγήκε στην αγορά προκειμένου ν’ αποκτήσει έναν small forward προκειμένου να μπορέσει να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί.

Οι πράσινοι στη θέση «3» έχουν μείνει ορφανοί μετά και τον τραυματισμό του Χουάντσο, καθώς είναι ήδη έξω ο Ιωάννης Παπαπέτρου με μοναδικό τριάρι αυτή τη στιγμή τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος καλείται να σηκώσει μεγάλο βάρος στις πλάτες του.

Από εκεί και πέρα οι πράσινοι βρίσκονται ήδη στην αγορά και αναζητούν κάποιον παίκτη που θα τους δώσει ορισμένα πράγματα στο παρκέ, προκειμένου να μπορέσουν έως επιστρέψουν οι τραυματίες να καλύψουν τα όποια κενά έχουν δημιουργηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, Τόλη Κοτζιά, ο Παναθηναϊκός ψάχνει έναν παίκτη που θα αγωνίζεται small forward και θα έχει ευρωπαϊκή εμπειρία.

Επιπλέον η λίστα των παικτών δεν έχει γίνει γνωστή όμως παίζουν διάφορα ονόματα από το NBA και παράλληλα σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ η διοίκηση του συλλόγου είναι κοντά και σε αυτή την κίνηση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως η διάρκεια του συμβολαίου, όποιου παίκτη και ν’ αποφασιστεί να έρθει δε θα είναι μεγάλη αλλά μονάχα τρεις μήνες. Ουσιαστικα ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να μπαλώσει τώρα το κενό που έχει δημιουργηθεί και με την επιστροφή των τραυματιών να πάει με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και να διεκδικήσει τους στόχους του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News