Αταμάν: «Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα»

Αταμάν: «Δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την νίκη της ομάδας του και τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες ήρθε.

Ο Τούρκος τεχνικός δήλωσε αναλυτικά στη Συνέντευξη Τύπου:

«Παρότι ήρθαμε χθες από το Βερολίνο χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη προετοιμασία. Ξέρουμε ότι ο Άρης παίζει επιθετικά, υπάρχει πάντα μια δύσκολη ατμόσφαιρα και δεν είναι εύκολο, αντιμετωπίσαμε δυσκολίες.

Στο πρώτο ημίχρονο μείναμε στο παιχνίδι, ο Άρης επέστρεψε στο παιχνίδι. Στην τρίτη περίοδο κινηθήκαμε έξυπνα στην επίθεση και αντιμετωπίσαμε την άμυνα του Άρη και πήραμε μια σημαντική διαφορά.

Ήταν σημαντικό στο τέλος ότι παρότι δεν παίξαμε σπουδαίο μπάσκετ, δείξαμε χαρακτήρα και παίξαμε διαφορετικά. Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα, κρατήσαμε τον Άρη χαμηλά στο σκορ, στους 65 πόντους, και είναι πολύ σημαντικό αυτό για εμάς.

Ο Άρης βρήκε πολλούς πόντους από χαμηλά, από τον Κατσίβελη. Κάναμε κάποιες προσαρμογές στο λόου ποστ και βρήκαμε πόντους με τον Λεσόρ και τον Μήτογλου καθώς ο Άρης έπαιζε με κοντούς.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News