Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Βερολίνο - Με Βιλντόζα και Ναν η αποστολή
Η αποστολή του Παναθηναϊκού με προορισμό τη Γερμανία και το Βερολίνο αναχώρησε έχοντας μαζί της τους Λούκα Βιλντόζα, Κέντρικ Ναν και τον κόσμο της ομάδας!
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει στο Βερολίνο την Άλμπα για την 7η αγωνιστική της Euroleague με την αποστολή να μαζεύεται το πρωί της Πέμπτης (9/11) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να πετάξει για… Βερολίνο!
Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή για το παιχνίδι με τον γερμανικό σύλλογο, το Τριφύλλι είχε και τους Λούκα Βιλντόζα με Κέντρικ Ναν!
Ο Αργεντινός guard ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που είχε στον αστράγαλο και τέθηκε ξανά στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, ενώ ο Αμερικανός guard έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με τους πράσινους κι αναμένεται να μπει κατευθείαν στα βαθιά.
Τέλος, να σημειώσουμε πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να ταξιδέψουν μαζί μ’ εκείνη, ζώντας μια ξεχωριστή εμπειρία. Έτσι, ο κόσμος του Τριφυλλιού βρέθηκε στην ίδια καμπίνα με την αποστολή και το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο.
Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε πως με την ομάδα δεν ταξίδεψαν οι τραυματίες Ιωάννης Παπαπέτρου και Χουάντσο Ερνάνγκομεθ, οι οποίοι αναμένεται να χάσουν ακόμα αρκετό διάστημα μέχρι την επιστροφή τους.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πέντε κλούβες της ΕΛ.ΑΣ. έξω από τα αποδυτήρια της Βαλένθια
- Παναθηναϊκός: Η δήλωση Μοντέρο στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ (pic)
- «Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ψηλά στη λίστα του τον Τσιμίκα»
- Γάτας: «Έρχεται ο Μπαλντίνι – Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ήδη προπονητή»
- Δυνατά η Τραμπζονσπόρ για παίκτη που συνδέθηκε με τον Παναθηναϊκό!