Παναθηναϊκός: Τα «ερωτηματικά» Μπαλτσερόφσκι, Γκραντ και Γκάι

Παναθηναϊκός: Τα «ερωτηματικά» Μπαλτσερόφσκι, Γκραντ και Γκάι

Οι «σίγουρες» μεταγραφές του Παναθηναϊκού και τα ρίσκα που έδειξαν ότι ακόμη θέλουν χρόνο προσαρμογής σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Ο Εξάστερος φέτος έκανε τρομερές μεταγραφικές κινήσεις, ενώ στο ρόστερ προστέθηκαν παίκτες, οι οποίοι στα σοβαρά φιλικά έδειξαν ότι ακόμη ψάχνονται.

Ο λόγος για τους Μπαλτσερόφσκι, Γκραντ και Γκάι. Οι συγκεκριμένοι παίκτες πέρυσι αγωνίζονταν στο EuroCup και είναι λογικό να χρειαστούν χρόνο. Το επίπεδο άλλωστε δεν έχει καμία σχέση.

Ο Πολωνίς σέντερ στα πρώτα φιλικά ήταν από τους καλύτερους παίκτες, ωστόσο στη Ρόσο δυσκολεύτηκε στα λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στους πιο «παιγμένους» ψηλούς των Φενέρ και Μακάμπι.

Ο Γκραντ έχει δείξει καλά στοιχεία όσον αφορά την άμυνα πάνω στην μπάλα και τις διεισδύσεις, όμως δημιουργικά είναι αρκετά πίσω από τον Σλούκα και συχνά έχει έλλειψη συγκέντρωσης, κάνοντας πολλά και φτηνά λάθη.

Τέλος, ο Γκάι είναι εκείνος που ακόμη ψάχνεται πολύ, τόσο σε άμυνα όσο και την επίθεση, ενώ ακόμα δεν έχει βρει και το σουτ του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News