Αγγελόπουλοι: «Ο Βασίλης στήριξε το μέχρι τέλους και όλες τις αποφάσεις μας»

Αγγελόπουλοι: «Ο Βασίλης στήριξε το μέχρι τέλους και όλες τις αποφάσεις μας»

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Βασίλη Σπανούλη αποθέωσαν τον εμβληματικό αρχηγό του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε:

«Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν εδώ σήμερα. Η σημερινή βραδιά είναι ιστορική δεν έχει ξαναγίνει . Ο Ολυμπιακός το αξίζει, ο Σπανούλης το αξίζει. Ο Σπανούλης με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο έφερε το πνεύμα του νικητή, τον ευχαριστούμε για αυτό».

Με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πήρε τον λόγο και είπε:

«Είχαμε μιλήσει με τον Βασίλη και όταν ήταν στο Μαρούσι. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Αμερική και μίλησα με τον Παναγιώτη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing. Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίθανα πράγματα, ξεπεράσαμε τα όνειρά μας.

Κέρδισε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια τον τίτλο του ηγέτη. Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε όλα. Δεν ήταν όλα όμορφες στιγμές. Ο Βασίλης προς τιμήν του στήριξε όλες τις δύσκολες αποφάσεις και το 2011 και το μέχρι τέλους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News