Το κρίμα είναι μεγάλο - Σε τι παίκτες πήγε και έμπλεξε ο Παναθηναϊκός...

Ντέρικ Γουίλιαμς – Ντουέιν Μπέικον, ένα δίδυμο «φωτιά» στα… χαρτιά για τον Παναθηναϊκό που αποδείχθηκε , όμως, ότι ΚΑΝΟΝΙΚΑ δεν θα πέρναγε ούτε έξω από το ΟΑΚΑ.

Το κρίμα είναι μεγάλο - Σε τι παίκτες πήγε και έμπλεξε ο Παναθηναϊκός...

Δυστυχώς, η αγωνιστική περίοδος που προηγήθηκε, εμπεριείχε κυρίως στιγμές λύπης κι αν μπορεί κάποιος να κρατήσει κάτι , είναι 2-3 καλοί χαρακτήρες από τους ξένους (Λι, Γκουντάιτις, Πονίτκα) και μερικοί Έλληνες που έδειξαν τσαγανό, όπως ο Αγραβάνης και ο Μαντζούκας.

Κατά τα άλλα, όσοι πέρασαν από το ΟΑΚΑ , ήταν το λιγότερο, απογοητευτικοί. Εκ των υστέρων, προκαλούν κιόλας!

Βλέπετε ο Μπέικον που σίγουρα αν τον ρωτήσει κανείς για την μπασκετική του αξία, θα τοποθετήσει τον εαυτό του δίπλα στον Λεμπρόν, πέρα από το ότι δεν κοιμόταν καλά τα… βράδια (όχι από αγωνία για τους μεσοβδόμαδους αγώνες στην Ευρωλίγκα) , δεν δίστασε να έρθει σε ρήξη με το νεαρό της ομάδας, τον Μαντζούκα.

Πάμε και σε έναν άλλον που πέρασε και δεν… άγγιξε, τον Ντέρικ Γουίλιαμς.

Ο Αμερικανός έβγαλε ένα μένος ως προς το σύλλογο, αναφέροντας ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως ο Αταμάν δεν θα φτιάξει τον Παναθηναϊκό και πως δεν θα λύσει τα προβλήματά του. Τελικά, ο Τούρκος προπονητής έλυσε ένα μεγάλο θέμα, που δεν ανανέωσε τον ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ!

Πέραν τούτου, ο Γουίλιαμς άρχισε να ανασκευάζει τα tweets παίζοντας με τη νοημοσύνη του κόσμου του Παναθηναϊκού και πετώντας παράλληλα «μπηχτές»! «Τα λεφτά δεν λύνουν τα προβλήματα – Σήμερα είναι μια ωραία μέρα (σ.σ τη μέρα της ανακοίνωσης ότι αποχωρεί από το σύλλογο) – Ο κόσμος ψάχνεται για να δημιουργήσει ίντριγκα, διαμάχη

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός θα του απαντήσει μια και καλή στο παρκέ ΑΝ καταφέρει να βρει ομάδα στο τοπ επίπεδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr