Ντέρικ Γουίλιαμς: «Δεν πιστεύω ότι ο Αταμάν θα λύσει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού!»

Ο πρώην παίκτης του Τριφυλλιού δεν θεωρεί ότι ο Αταμάν θα καταφέρει να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στη θέση που ανήκει.

«Ντου» οπαδών στα social της Ευρωλίγκα με «σκληρά» σχόλια!

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς εμφανίστηκε ιδιαίτερα απαισιόδοξος για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού στην εποχή του Αταμάν.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ την ημέρα της ανακοίνωσης του «διαζυγίου» του με το Τριφύλλι ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter.

«Δεν μου πρόσφερε ο Παναθηναϊκός τα περισσότερα χρήματα, άρα, σε αυτό το κομμάτι δεν είσαι σωστός (σ.σ ένας φίλος του ΟΣΦΠ του είπε πως τον ”τύφλωσαν” τα λεφτά και πήγε στον ΠΑΟ).

Θα πω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό και δεν πιστεύω ότι ο Αταμάν θα τα λύσει και είναι ένας εκ των καλυτέρων εκεί έξω. Αν τα καταφέρει, θα του βγάλω το καπέλο.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr