Η... χαρά τους δεν διήρκησε ούτε 24 ώρες, ο Παναθηναϊκός θα γίνει τεράστιος!

Κάποιοι νόμιζαν ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι μια από τα ίδια και φέτος και μετά το «ναυάγιο» με τον Πάντερ αποδείχθηκαν τέρμα αφελείς!

Η... χαρά τους δεν διήρκησε ούτε 24 ώρες, ο Παναθηναϊκός θα γίνει τεράστιος!

Δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται στον Παναθηναϊκό. Ζουν στη δική τους σφαίρα της φαντασίας. Εχθροί και… φίλοι.

Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ΠΑΙΚΤΕΣ από το πάνω ράφι, αυτό δεν είναι εκτίμηση, είναι πληροφόρηση, είναι και παραδοχή από τους ιθύνοντες. Η διάθεση που δείχνουν διοίκηση, προπονητής και τεχνικός διευθυντής κάνει «μπαμ», δε χρειάζεται να βρίσκεται κανείς πάνω από τα σάιτ και τα social media για να το αντιληφθεί.

Το ΟΑΚΑ μια φορά «έζησε» στιγμές… καταστροφής, δεύτερη δεν έχει… Έχουμε πει πως στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα γίνει μια νέα αρχή, θα αρχίσει μια νέα εποχή στο σύλλογο και ο κάθε αντίπαλος θα αντιμετωπίζει ΚΑΝΟΝΙΚΟ Παναθηναϊκό.

Ο Πάντερ εσφαλμένα, δείχνει να καταλήγει στην Μπαρτσελόνα, μια ομάδα που αυτή την στιγμή, «διαγράφει» την ακριβώς αντίθετη πορεία με τον Παναθηναϊκό. Εκείνη ΜΕΙΩΝΕΙ το μπάτζετ, το Τριφύλλι ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ.

Κι όμως, με κάποιο «παιχνίδι» – ενδεχομένως, του ατζέντη, ο καυτός γκαρντ πάει στην Βαρκελώνη που έχει «αιχμαλωτιστεί» από τις ΜΥΘΙΚΕΣ απαιτήσεις του Μίροτιτς για να σηκωθεί να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός το… φυσάει φέτος, το καλοκαίρι και δεν άφησε την ΧΑΡΑ όλων όσων θέλουν να δουν την ομάδα να παραμένει στα… πατώματα, να δείχνει ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ και να τους «ΤΑΠΩΝΕΙ» με το κορυφαίο 5άρι , τον ΛΕΣΟΡ.

«Ο σύλλογος μίκρυνε , όλοι γυρνούν την πλάτη», είπαν κάποιοι από τους «φωστήρες» που δεν μας εξήγησαν πως ο Παναθηναϊκός πήρε τελικά την ΥΠΟΓΡΑΦΗ του Αταμάν και του Βιλντόζα.

Ολόκληρη η Ισπανία έπαθε πλάκα από την πρόταση στον Καμπάτσο που τελικά αποδείχθηκε ορκισμένος… Μαδριλένος, ενώ είχε και το θέμα με τα χρέη προς την πρωταθλήτρια της Ευρωλίγκα.

Και για τον Λεσόρ… και για τον Πάντερ, να πούμε πως είναι «παίκτες Ομπράντοβιτς». Ανέβασαν την αξία τους επειδή είχαν την τύχη να δουλέψουν μαζί του.

Κάποιες υπεραξίες θα τις πληρώσει ο Παναθηναϊκός λόγω της τελευταίας «μαύρης» διετίας, αλλά να καταγραφεί πως αμφότεροι αύξησαν κατακόρυφα τις μετοχές τους λόγω… Ζοτς!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr