Βέργης: «Θεωρούσα σχεδόν βέβαιο το “ερυθρόλευκο” 3-0. Διαψεύστηκα»

Βέργης: «Έλεος και ήμαρτον για τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Livesport:

Θαρρώ ότι ελάχιστοι πίστευαν πως αυτή τη σειρά δεν θα τη “σκούπιζε” ο Ολυμπιακός. Ένας από εκείνους που θεωρούσαν σχεδόν βέβαιο το “ερυθρόλευκο” 3-0 ήταν και ο υπογράφων. Διαψεύστηκα. Όχι μόνο από το 1-1 αλλά από την ανταγωνιστική εικόνα μίας ομάδας “αποψιλωμένης”, σε δυναμικό και ηθικό, όπως ήταν ο Παναθηναϊκός προτού μπει στη σειρά.

Προφανώς, για τη μεγάλη χθεσινή νίκη του έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός, από ένα σημείο και μετά, έπαιξε “μισός”, με τεράστιο πρόβλημα στα γκαρντ. Έξωσ ο Κάνααν, εκτός ο τραυματίας Σλούκας, αποβολή (παντελώς λανθασμένη) του Ουόκαπ, τραυματισμός του Βεζένκοφ.

Έμεινε ο Παπανικολάου να παλεύει και να κάνει μέγιστο παιχνίδι, αλλά δεν έφτανε για τους Ερυθρόλευκους. Όμως, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι σε αυτούς τους τελικούς ο Παναθηναϊκός ήταν που μπήκε “μισός” (χωρίς Μπέικον, Ουόλτερς, Τόμας), ανεξάρτητα από το πώς προέκυψε αυτό.

Όπως και αν εξελιχθεί από εδώ και πέρα η κατάσταση, με τον Ολυμπιακό να παραμένει πάντα το πολύ μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, ο Σερέλης είναι αυτός που πιστώνεται -και αξίζει- το βραβείο, καθώς προετοίμασε κια παρουσίασε έναν πολύ ανταγωνιστικό Εξάστερο στη σειρά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News