"Βόμβα" για Τζέιμς και Παναθηναϊκό: "Δεν είναι όνειρο..."

Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ο Τζέιμς - Θερμή υποδοχή από τους πράσινους!

Η εκπομπή “Game Night Late” ανέλυσε τις πιθανότητες που συγκεντρώνει μία νέα επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκού και τις δυσκολίες που υπάρχουν.

Ο Μάικ Τζέιμς απασχολεί πάντα το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού λόγω των δύο περασμάτων του από τους “πράσινους”, αλλά και την αγάπη των οπαδών της ομάδας στο πρόσωπό του. Πόσο ρεαλιστικό είναι όμως να πιστεύει κάποιος ότι θα μπορούσε να φορέσει την φανέλα του “τριφυλλιού” την προσεχή σεζόν;

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε ότι δεν είναι τόσο σίγουρο ότι ο Αμερικανός θα μείνει στην Μονακό παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο, κάτι που ίσως άλλαζε τα δεδομένα.

Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για κάθε ενδιαφερόμενο, αρκεί να υπάρξει συμφωνία. Τονίστηκε μάλιστα ότι “δεν είναι όνειρο θερινής νυκτός αυτό το σενάριο”.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News