Τσάμπα οι φωνές για... εύνοια του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι - Δικαιώθηκαν οι διαιτητές
Οι ορισμοί της επόμενης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League δείχνουν ξεκάθαρα τη στάση της διαιτητικής αρχής.
Η συζήτηση γύρω από τη διαιτησία στο Ατρόμητος – Παναθηναϊκός συνεχίστηκε και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με επίκεντρο τη φάση του 3ου λεπτού, όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μπόκου πάνω στον Ούρονεν.
Ο διαιτητής Βεργέτης άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί, απόφαση που ελέγχθηκε και επιβεβαιώθηκε από το VAR, όπου βρίσκονταν οι Κατσικογιάννης και Φωτιάς. Η συγκεκριμένη κρίση προκάλεσε αντιδράσεις από πλευράς Ατρομήτου, ωστόσο η συνέχεια ήρθε να δείξει πως η διαιτητική γραμμή δεν αλλάζει.
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας προχώρησε σε νέους ορισμούς των ίδιων διαιτητών στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής, κίνηση που ερμηνεύεται ως έμπρακτη στήριξη της απόφασής τους στο ματς με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα, ο Φωτιάς θα βρεθεί στο Ατρόμητος – ΟΦΗ, ενώ μαζί με τον Κατσικογιάννη θα έχει ρόλο στο VAR του Παναθηναϊκός – Κηφισιά. Ο Βεργέτης ορίστηκε ως AVAR σε άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής.
Με αυτόν τον τρόπο, η ΚΕΔ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ότι θεωρεί σωστή τη διαχείριση της επίμαχης φάσης, κλείνοντας, τουλάχιστον θεσμικά, το θέμα που άνοιξε στο Περιστέρι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Το κανάλι που θα δείξει τη ρεβάνς Μπέτις-Παναθηναϊκός, η ώρα του αγώνα
- Επίσημη η μεταγραφή του Σιλβέν Φρανσίσκο (pic)
- Ο Γιαννακόπουλος ανέβασε τη δήλωση-καρφί του Αταμάν! (pic)
- Ραπτόπουλος για Παναθηναϊκό: «Οι πιθανότητες πρόκρισης υπέρ της Μπέτις» (vid)
- Ηλικιωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν άντεξε να δει το πέναλτι του Ταμπόρδα (vid)